Vacature Loonwaarde-expert

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de uitvoering en coördinatie van loonwaardemetingen voor onze klanten. Je bezit hierbij een gezonde dosis enthousiasme en initiatief nemend vermogen. Je bent een expert op het gebied van diagnosestelling en methodische gespreksvoering of wil dit op termijn worden. Je hebt brede kennis van de sociale zekerheid. Daarnaast heb je minimaal Hbo-niveau en de beschikking over rijbewijs B. De loonwaardemetingen worden op locatie bij de werkgever afgenomen. Bij voorkeur heb je gerichte praktijkervaring met medewerkers met een arbeidshandicap en arbeidsmarktpositie en prestatie. Daarnaast heb je affiniteit met zowel werkgevers/ondernemers als werknemers. Je bent daarbij ambitieus en zoekt een dynamische functie waarin je wilt doorgroeien.

De functie

Binnen de functie zal je verantwoordelijk worden voor het uitvoeren van loonwaardemetingen en diagnostiek voor onze klanten. Op basis van een gedegen cliëntanalyse breng je advies uit over de loonwaarde en ontwikkelingsmogelijkheden van de doelgroep. Je voert overleg met collega’s, zorgt voor afstemming met onze opdrachtgevers en draagt je advies aan hen over. Je houdt intensief contact met je collega’s voor projectafstemming en intervisie. Samen met ons team van Loonwaardespecialisten ben je continue bezig aan de verdere professionalisering van deze productlijn.

Bij indiensttreding voorziet CompetenSYS in het complete opleidingstraject tot gecertificeerd uitvoerder van Loonwaardemetingen.

Salarisindicatie: € 2.500,- tot € 3.250,- maand

Compleet verzorgd opleidingstraject

Sinds 1 juli 2021 wordt er landelijk gewerkt vanuit een landelijke uniforme norm voor het berekenen van loonwaarde. Om deze norm te mogen voeren dien je gecertificeerd te zijn. Word jij onze nieuwe loonwaarde collega? Dan verzorgen wij het complete opleidingstraject zodat jij aan de slag kunt als volwaardig gecertificeerd uitvoerder van loonwaardemetingen.

Over ons

CompetenSYS is een landelijk opererend vooraanstaand adviesbureau dat zich richt op diagnostiek binnen het sociale domein. Naast de loonwaardemethodiek leveren wij modules op het vlak van diagnostiek & matching voor onze klanten. Wij hebben de beschikking over een team van gecertificeerde Loonwaardespecialisten die dagelijks vele metingen uitvoeren. CompetenSYS is voor veel arbeidsmarktregio’s een partner in uitvoering, coördinatie en planning van de benodigde metingen.

Met onze oplossingen helpen wij onze klanten om meer inzicht te krijgen, betere resultaten te halen en efficiënter en professioneler te werken op het vlak van loonwaarde, diagnostiek en bestandskennis. We hebben een jong, gedreven team van professionals met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons team kenmerkt zich door enthousiasme, discipline en een informele en plezierige werksfeer.

Mail je CV of profiel naar ons

Stuur voor een sollicitatie je CV en motivatie naar ons backoffice; info@competensys.nl. Je kunt je hierbij richten aan Wendy Scholten.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie. Dan kan je ons natuurlijk ook altijd bellen via 053 – 30 30 217. Dan lichten we de functie graag toe.

Jouw collega's

Dorien Loonwaardeprofessional

Kevin Accountmanager

Nienke Loonwaardeprofessional

Jolijn Loonwaardeprofessional

Wij werken o.a. voor: