Loonwaardebepaling Loonwaardebepaling door een gecertificeerde en ervaren professional? Neem contact op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Loonwaardebepalingen door CompetenSYS

  Zijn er contracten die verlopen, een piek in aanvragen of verloop in eigen mensen waardoor capaciteit-tekort optreedt? CompetenSYS /Loonwaardeprofessionals kan helpen bij het uitvoeren van een loonwaardebepaling.

  CompetenSYS (onder de naam Loonwaardeprofessionals opererend) is een betrouwbare partij die aan de wieg stond van de landelijke, uniforme methodiek die inmiddels actief is.

  Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en duizenden loonwaardebepalingen uitgevoerd voor partijen en gemeenten door het gehele land. Tot slot: Wij zijn de enige partij die beschikt over een geavanceerd, geïntegreerd systeem waarmee je voor zowel de werknemer als werkgever het maximale haalt uit elke loonwaardebepaling.

  Snel schakelen

  Wij beschikken over ons eigen, zeer ervaren team met loonwaardeprofessionals. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Als een situatie of klant hierom vraagt, kunnen wij binnen een korte termijn gevraagde metingen uitvoeren. Via het systeem dat de organisatie gebruikt of ons CompetenSYS-systeem. Natuurlijk altijd met behoud van de kwaliteit waar we voor staan en in nauwe afstemming met de opdrachtgever en/of eventuele loonwaardeprofessionals in de organisatie.

  Volledig ontzorgd

  Ons professionele team gecertificeerde met loonwaardespecialisten staat in de startblokken. Wij ontzorgen iedere klant volledig bij het uitvoeren van de gevraagde loonwaardemetingen: van de planning, afstemming en zelfsturing tot het werkplekbezoek en interview met werkgever en werknemer. Het complete loonwaarderapport inclusief gerichte, concrete adviezen leveren we ook kant en klaar op.

  Unieke gecombineerde aanpak

  Onze bewezen betrouwbaarheid doet ertoe. Met loonwaardebepalingen zijn immers persoonlijke en financiële belangen gemoeid. Tegelijkertijd is de herkenbaarheid en bruikbaarheid in de praktijk essentieel, voor zowel de loonwaarde-professional, werkgever als werknemer. Uniek aan onze aanpak is de ideale combinatie van de door het Ministerie gepropageerde taak-functieanalyse (meten op tempo, kwaliteit en netto werktijd) met gemeten competenties en het gedrag van werknemers op hun werkplek. Dé essentie van loonwaardebepalingen volgens ons: betrouwbaar meten op output, ontwikkelen op competenties.

  100% bewezen betrouwbaar

  Door heel Nederland voeren we al ruim 15 jaar duizenden loonwaardebepalingen uit; loonwaarde is geen ‘hype’ voor ons. Onze gevalideerde methodiek en aanpak ontwikkelden en verfijnden we in de loop der jaren en is altijd gedragen door gemeenten, SW-bedrijven, werkgevers en werknemers. Dat de nieuwe, landelijke uniforme methodiek vrijwel gelijk is aan de methodiek die we al jarenlang hanteerden, geeft vertrouwen. Kiezen voor loonwaardebepalingen door CompetenSYS is kiezen voor bewezen betrouwbaarheid en breed geaccepteerde uitkomsten die 100% voldoen aan de norm.

  Wat klanten over ons zeggen

  Onze loonwaardeprofessionals

  Dorien Loonwaardeprofessional

  Kevin Accountmanager

  Nienke Loonwaardeprofessional

  Jolijn Loonwaardeprofessional

  Wij werken voor:

  Veelgestelde vragen

  Doen jullie loonwaardebepalingen ongeacht welke systemen we gebruiken?

  Wij hebben inmiddels genoeg ervaring opgebouwd om alle loonwaardebepalingen te verrichten in alle gangbare systemen. Dit vormt dus geen belemmering om ons in te zetten!

  Hoe snel gaan loonwaardebepalingen via jullie?

  De meeste loonwaardebepalingen plannen we binnen een week in. En ronden we binnen 3 weken af. De doorlooptijd wordt niet bepaald door ons, maar door de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Uiteraard proberen we er voor te zorgen dat deze samenwerking zo vlekkeloos mogelijk gaat. Daarnaast doorloopt het berekenen van loonwaarde vaste stappen die tijd kosten.

  Wat leveren jullie op na een loonwaardebepaling?

  Wij leveren minimaal alle, volgens de uniforme methodiek, verplichte rapportages. Ons systeem voegt daar moeiteloos extra opties aan toe: deskundigenrapportage, ontwikkeladvies, werkplekanalyse en subsidieberekening volgens de richtlijnen van de website ‘samen voor de klant’.

  Verzorgen jullie de planning?

  Als ervaren loonwaardespecialist ontzorgt CompetenSYS haar klanten volledig bij metingen. We verzorgen wij de gehele planning en alles wat daarbij komt kijken. Hier hebben we alles voor in huis.

  Neem contact op