Loonwaarde passende arbeid Loonwaarde advies door een gecertificeerde en ervaren professional? Neem contact op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Passend werk op basis van loonwaarde

  Is er binnen jouw organisatie een tekort aan capaciteit om loonwaardemetingen uit te voeren? Of ontbreekt het wellicht aan kennis? Dan kunnen wij (Loonwaardeprofessionals / CompetenSYS) je helpen. Zowel bij uitvoering als het geven van gedegen advies en. Ook kunnen wij je opleiden tot een loonwaardeprofessional.

  CompetenSYS (onder de naam Loonwaardeprofessionals opererend) is een betrouwbare partij die aan de wieg stond van de landelijke, uniforme methodiek die inmiddels actief is.

  Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en duizenden loonwaardebepalingen uitgevoerd voor partijen en gemeenten door het gehele land t.b.v passende arbeid. Tot slot: Wij zijn de enige partij die beschikt over een geavanceerd, geïntegreerd systeem waarmee je voor zowel de werknemer als werkgever het maximale haalt uit elk loonwaardeadvies.

  100% bewezen betrouwbaar

  Loonwaarde en passende arbeid is alles behalve nieuw voor ons: In de afgelopen 15 jaar hebben wij door heel Nederland duizenden loonwaardemetingen uitgevoerd.

  Onze eigen ontwikkelde loonwaardemethodiek aanpak hebben wij in de loop der jaren behoorlijk verfijnd. Daarnaast werd het altijd enthousiast ontvangen door gemeenten, SW-bedrijven, werkgevers en werknemers. Niet gek dat de nieuwe landelijke uniforme loonwaardemethodiek vrijwel gelijk is aan de methodiek die we al sinds jaar en dag hanteren. Kiezen voor loonwaardemetingen ten behoeve van passende arbeid door CompetenSYS is kiezen voor bewezen betrouwbaarheid en breed geaccepteerde uitkomsten die 100% voldoen aan de norm.

  Unieke gecombineerde aanpak

  Passende arbeid en de bijbehorende loonwaardemeting zijn delicate zaken. Er zijn zowel persoonlijke als financiele belangen mee gemoeid. Het is daarom van essentieel belang dat de metingen betrouwbaar zijn. Tegelijkertijd is de herkenbaarheid en bruikbaarheid in de praktijk essentieel, voor zowel de loonwaarde-professional, werkgever als werknemer. De ideale combinatie van de door het Ministerie gepropageerde taak-functieanalyse (meten op tempo, kwaliteit en netto werktijd) met gemeten competenties en het gedrag van werknemers op hun werkplek is het unieke aan onze aanpak. Dé essentie van loonwaardebepalingen volgens ons: betrouwbaar meten op output, ontwikkelen op competenties.

  Volledig ontzorgd

  Ons team bestaat uit professionals met enerzijds de benodigde papieren (accreditatie), maar ook bakken aan ervaringen. Helemaal klaar om te helpen met loonwaarde berekeningen (passende arbeid):

  Wij ontzorgen iedere klant volledig bij het uitvoeren van de gevraagde loonwaardemetingen: van de planning, afstemming en zelfsturing tot het werkplekbezoek en interview met werkgever en werknemer. Het complete loonwaarderapport inclusief gerichte, concrete adviezen leveren we ook kant en klaar op.

  Snel schakelen

  Wij beschikken over ons eigen, zeer ervaren team met loonwaardeprofessionals. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Als een situatie of klant hierom vraagt, kunnen wij binnen een korte termijn gevraagde metingen uitvoeren. Via het systeem dat de organisatie gebruikt of ons CompetenSYS-systeem. Natuurlijk altijd met behoud van de kwaliteit waar we voor staan en in nauwe afstemming met de opdrachtgever en/of eventuele loonwaardeprofessionals in de organisatie.

  Wat klanten over ons zeggen

  Onze loonwaardeprofessionals

  Dorien Loonwaardeprofessional

  Kevin Accountmanager

  Nienke Loonwaardeprofessional

  Jolijn Loonwaardeprofessional

  Wij werken voor:

  Veelgestelde vragen

  Doen jullie loonwaarde advies en -bepalingen ongeacht welke systemen we gebruiken?

  Wij hebben inmiddels genoeg ervaring opgebouwd om alle loonwaardeadvies en -bepalingen te verrichten in alle gangbare systemen. Dit vormt dus geen belemmering om ons in te zetten!

  Hoe snel gaan loonwaardebepalingen via jullie?

  De meeste loonwaardebepalingen plannen we binnen een week in. En ronden we binnen 3 weken af. De doorlooptijd wordt niet bepaald door ons, maar door de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Uiteraard proberen we er voor te zorgen dat deze samenwerking zo vlekkeloos mogelijk gaat. Daarnaast doorloopt het berekenen van loonwaarde vaste stappen die tijd kosten.

  Wat leveren jullie op na een loonwaardebepaling?

  Wij leveren minimaal alle, volgens de uniforme loonwaardemethodiek, verplichte rapportages. Ons systeem voegt daar moeiteloos extra opties aan toe: deskundigenrapportage, ontwikkeladvies, werkplekanalyse en subsidieberekening volgens de richtlijnen van de website ‘samen voor de klant’.

  Verzorgen jullie de planning?

  Als ervaren loonwaardespecialist ontzorgt CompetenSYS haar klanten volledig bij metingen. We verzorgen wij de gehele planning en alles wat daarbij komt kijken. Hier hebben we alles voor in huis.

  Neem contact op