Loonwaarde berekenen Wilt u loonwaarde laten berekenen door ervaren en gecertificeerde loonwaarde professionals? Wacht dan niet langer en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan door het formulier hiernaast in te vullen.

  Loonwaarde berekenen door professionals

  Capaciteit nodig om loonwaarde te berekenen? Het kan zijn dat je door een piek in de aanvragen, contracten die verlopen, verloop in je eigen mensen die berekeningen uitvoeren of een te hoge belasting van je personeel extra capaciteit nodig hebt.

  In die gevallen schakel je onze loonwaardeprofessionals in. CompetenSYS (onder de naam Loonwaardeprofessionals opererend) is een betrouwbare partij die aan de wieg stond van de landelijke, uniforme methodiek die inmiddels actief is. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en duizenden loonwaarden berekend voor partijen en gemeenten door het gehele land. Tot slot: Wij zijn de enige partij die beschikt over een geavanceerd, geïntegreerd systeem waarmee je voor zowel de werknemer als werkgever het maximale haalt uit elke loonwaarde berekening.

  100% bewezen betrouwbaar

  Loonwaarde is voor ons geen modewoord. Al ruim 15 jaar voeren we duizenden loonwaardemetingen uit door heel Nederland. Onze gevalideerde methodiek en aanpak ontwikkelden en verfijnden we in de loop der jaren en is altijd gedragen door gemeenten, SW-bedrijven, werkgevers en werknemers. Dat de nieuwe, landelijke uniforme methodiek vrijwel gelijk is aan de methodiek die we al jarenlang hanteerden, geeft vertrouwen. Kiezen voor loonwaardemetingen door CompetenSYS is kiezen voor bewezen betrouwbaarheid en breed geaccepteerde uitkomsten die 100% voldoen aan de norm.

  Unieke gecombineerde aanpak

  Onze bewezen betrouwbaarheid doet ertoe. Met loonwaardemetingen zijn immers persoonlijke en financiële belangen gemoeid. Tegelijkertijd is de herkenbaarheid en bruikbaarheid in de praktijk essentieel, voor zowel de loonwaarde-professional, werkgever als werknemer. Uniek aan onze aanpak is de ideale combinatie van de door het Ministerie gepropageerde taak-functieanalyse (meten op tempo, kwaliteit en netto werktijd) met gemeten competenties en het gedrag van werknemers op hun werkplek. Dé essentie van loonwaardemetingen volgens ons: betrouwbaar meten op output, ontwikkelen op competenties.

  Volledig ontzorgd

  Ons professionele team gecertificeerde met loonwaardespecialisten staat in de startblokken. Wij ontzorgen iedere klant volledig bij het uitvoeren van de gevraagde loonwaardemetingen: van de planning, afstemming en zelfsturing tot het werkplekbezoek en interview met werkgever en werknemer. Het complete loonwaarderapport inclusief gerichte, concrete adviezen leveren we ook kant en klaar op.

  Snel schakelen

  Doordat wij beschikken over ons eigen, zeer ervaren team met loonwaardeprofessionals, schakelen wij snel. Als een situatie of klant hierom vraagt, kunnen we de gevraagde metingen binnen een korte termijn uitvoeren. Via het systeem dat de organisatie gebruikt of ons CompetenSYS-systeem. Natuurlijk altijd met behoud van de kwaliteit waar we voor staan en in nauwe afstemming met de opdrachtgever en/of eventuele loonwaardeprofessionals in de organisatie.

  Wat klanten over ons zeggen

  Onze loonwaardeprofessionals

  Dorien Loonwaardeprofessional

  Kevin Accountmanager

  Nienke Loonwaardeprofessional

  Jolijn Loonwaardeprofessional

  Wij werken voor:

  Veelgestelde vragen

  Doen jullie loonwaarde berekeningen ongeacht welke systemen we gebruiken?

  Wij hebben inmiddels genoeg ervaring opgebouwd om alle berekeningen van loonwaarde te verrichten in alle gangbare systemen. Dit vormt dus geen belemmering om ons in te zetten!

  Hoe snel gaat het berekenen van loonwaarde via jullie?

  De meeste loonwaardeberekingen plannen we binnen een week in. En ronden we binnen 3 weken af. De doorlooptijd wordt niet bepaald door ons, maar door de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Uiteraard proberen we er voor te zorgen dat deze samenwerking zo vlekkeloos mogelijk gaat. Daarnaast doorloopt het berekenen van loonwaarde vaste stappen die tijd kosten.

  Wat leveren jullie op na het berekenen van loonwaarde?

  Wij leveren minimaal alle, volgens de uniforme methodiek, verplichte rapportages. Ons systeem voegt daar moeiteloos extra opties aan toe: deskundigenrapportage, ontwikkeladvies, werkplekanalyse en subsidieberekening volgens de richtlijnen van de website ‘samen voor de klant’.

  Verzorgen jullie de planning?

  Als ervaren loonwaardespecialist ontzorgt CompetenSYS haar klanten volledig bij metingen. We verzorgen wij de gehele planning en alles wat daarbij komt kijken. Hier hebben we alles voor in huis.

  Neem contact op